Ochrana osobních údajů


Veškeré osobní údaje poskytované uživateli našich stránek jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 (dále jen GDPR).   

Správcem osobních údajů je JIP PRO FIRMY s.r.o. / IČ: 05895073, Holická 47, 779 00 Olomouc

 

Kontaktní formulář


Prostřednictvím našich webových stránek se na nás můžete obrátit s jakýmikoliv dotazy či připomínkami. 

K vyplnění kontaktního formuláře potřebujeme následující informace 

Jméno a příjmení
Emailová adresa
Zpráva 
Popř. další osobní údaje, které nám sdělíte ve zprávě. Uvedené osobní údaje získáváme pro účely projednání Vaší žádosti, stížnosti či zodpovězení dotazu. Při vyplnění kontaktního formuláře nám poskytujete souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů.

Vaše osobní údaje uchováme pouze po nezbytnou dobu, kterou budeme potřebovat pro plnění potřeb uvedených v těchto zásadách, popřípadě abychom dostáli zákonem stanovené povinnosti. Vaše údaje budou odstraněny nejpozději ve lhůtě 90 dnů po dokončení zpracování. Poskytnuté kontaktní údaje nebudou předávány třetím stranám a nejsou odebírány kvůli marketingovým praktikám. 

 

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: 

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
     

Souhlas lze odvolat zasláním e-mailu na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

COOKIE


Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější. 

Naše webové stránky používají Google Analytics, webovou analytickou službu, která pomáhá majitelům webových stránek a aplikací porozumět, jakým způsobem návštěvníci stránky a aplikace využívají. Může používat sadu souborů cookie ke shromažďování informací a vytváření přehledů o používání webových stránek bez toho, aby se společnost Google dozvěděla jakékoli osobní identifikační údaje jednotlivých návštěvníků. Hlavním souborem cookie používaným službou Google Analytics je soubor __ga. 

Sledování prostřednictvím Google Analytics můžete vypnout zde:  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB